Franchise cover

Ευκαιρία Δικαιόχρησης 

Η OJO Sun&glasses είναι ένα μοναδικό κερδοφόρο σύστημα franchise, το οποίο ασχολείται με οπτικά και γυαλιά ηλίου. Με τη δική του εξαιρετική επιτυχημένη και ανταγωνιστική μάρκα, η OJO δεσμεύεται για την ποιότητα, τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τα υψηλής ποιότητας λιανικά καταστήματα, καθώς και για τους άριστα καταρτισμένους υπαλλήλους.

Έχουμε γίνει η πιο επιτυχημένη αλυσίδα γυαλιών ηλίου, στη χώρα μας (Κύπρος) σε μόλις 5 χρόνια. Με υφιστάμενες τοποθεσίες σε Κύπρο, Ελλάδα, Λίβανο και Μάλτα, τώρα είμαστε σε θέση να επεκταθούμε και σε διεθνές επίπεδο.

Οι περισσότεροι από τους δικαιούχους μας, έχουν επενδύσει σε περισσότερα από ένα καταστήματα, λόγω του ότι έχουν ταυτίσει την επωνυμία μας ως ιδιαίτερα κερδοφόρα και ανταγωνιστική, ενώ παράλληλα, δεσμεύεται με την ανώτερη ποιότητα και υψηλή μόδα, τα οποία συνοδεύονται από το επαγγελματική και φιλική εξυπηρέτηση στα «State of the Art» λιανικά καταστήματά μας.

Το Ιστορικό μας Διάγραμμα

Our Story

Γιατί να θέλετε δικαιόχρηση της OJO;

Για δημιουργήσεις ένα κατάστημα «ΟJO Sun&glasses» η επένδυση είναι γύρω στις 75,000 ευρώ. To κόστος αυτό περιλαμβάνει την άδεια λειτουργίας, την κατασκευή και το αρχικό απόθεμα σε γυαλιά ηλίου.

Ο μέσος όρος της περιόδου επιστροφής της αρχικής επένδυσης, είναι λιγότερος από 30 μήνες. Οι πλείστοι χρήστες διακαιόχρησης έχουν αποσβέσει την επένδυση τους σε διάστημα μικρότερο των 2 χρόνων.

Τα τελευταία χρόνια, η ζήτηση των γυαλιών ηλίου έχει αυξηθεί, καθώς εκτός από την πρακτική χρήση, λαμβάνει χώρα και ως μια πηγή αυτοέκφρασης. Σε συνδυασμό με την αυξημένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας από τη υπεριώδη ακτινοβολία, και το γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την δική τους συλλογή από 2 μέχρι 5 ζευγάρια, η βιομηχανία των γυαλιών ηλίου έχει σήμερα πολύ μεγάλη ζήτηση από τον καταναλωτή.

Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν γνωρίζει εποχές, εφόσον η ανάγκη για γυαλιά ηλίου ιδιαίτερα σε περιοχές με μεγάλη ηλιοφάνεια, δημιουργεί μια ολόχρονη ζήτηση. Σαφώς η ζήτηση για οπτικά γυαλιά και οπτικούς φακούς παραμένει ακόμη πιο ισχυρή.

Η επιτυχία της OJO Sun&glasses οφείλεται κυρίως στην ικανότητά της να προσφέρει ένα συνδυασμό ελκυστικών τιμών, ποιότητας και στιλ, καθιστώντας την προσιτή σε όλους.

Τα περιθώρια μικτού κέρδους που επιτυγχάνονται, είναι ανάμεσα στα ψηλότερα στο χώρο του λιανικού εμπορίου, και στην περίπτωση καλά οργανωμένων και πειθαρχημένων δικαιοδόχων το αποτέλεσμα είναι η απόδοση υψηλών ποσοστιαίων καθαρών κερδών.
 

Η OJO Sun&glasses εξειδικεύεται στο τμήμα εκείνο της αγοράς που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν ποιοτικά γυαλιά ηλίου που ακολουθούν τη μόδα, σε τιμές πάντοτε χαμηλότερες από τις μεγαλύτερες μάρκες της αγοράς (Buy One & Get One Free με Μέσο Όρο Πώλησης €59,00). Η OJO πάντοτε θα θεωρείται ως η αλυσίδα γυαλιών ηλίου και οπτικών, που προσφέρει «μόδα στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή» σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιείται.
 

 

Η διαχείριση μιας επιχείρησης OJO Sun&glasses είναι πολύ πιο εύκολη, από τις περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της λιανικής πώλησης με δικαιόχρηση, αφού οι τελευταίες ταυτίζονται από μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, ακριβές συνθήκες αποθήκευσης και μια μεγάλη ομάδα προσωπικού για να καταστεί διαχειρίσιμη.

Στην εταιρεία μας, τα αποθέματα και τα καθημερινά έσοδα των επιχειρήσεων, ελέγχονται και διαχειρίζονται εύκολα, με τη χρήση του «Cloud». Η διαδικασία παραγγελίας είναι σχεδόν 100% αυτοματοποιημένη και η προμήθευση των νέων προϊόντων καθώς και όλων των άλλων προαπαιτούμενων όπως εξαρτήματα και επώνυμες συσκευασίες, αποστέλλονται από την κεντρική Ευρωπαϊκή αποθήκη της Κύπρου.

Λόγω των λίγων δημοτικών νόμων και απαιτήσεων για επιχειρηματικές άδειες, η έναρξη λειτουργίας μιας επιχείρησης λιανικής πώλησης οπτικών και γυαλιών ηλίου OJO είναι γρήγορη και εύκολη.

 

Testimonials

APPLY FOR FRANCHISE