Articles, News

Βραβείο TOP INNOVATIVE STORE DESIGN

Ακόμη μια διάκριση για την OJO

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία η εταιρεία OJO επιβραβεύετε για το 2023 με το βραβείο TOP INNOVATIVE STORE DESIGN από τα FRANCHISE AWARDS 2023 Ελλάδας.

Το Βραβείο αφορά το σχεδιασμό και ανασχεδιασμό των καταστημάτων OJO ως προς τον καινοτόμο χαρακτήρα τους, τη χρήση υλικών στην κατασκευή τους, την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και κυρίως στη συμβολή τους στην ενδυνάμωση της εμπειρίας του πελάτη, κατά και μετά την διάρκεια της εξυπηρέτησης των καταναλωτών.

Πράσινα Καταστήματα:

Τα καταστήματα της OJO, έχουν εντάξη από την αρχή της λειτουργίας τους εδώ και 12 χρόνια φιλικές πολιτικές για το περιβάλλον, αναπτύσσοντας τις συνεχώς με διάφορες μεθόδους και υλικά. Για το βάψιμο των χώρων τους έχουν επιλεγεί οικολογικές – φιλικές προς το περιβάλλον – μπογιές, χωρίς χημικά. Παράλληλα, έχουν επιλεγεί ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και φωτισμός ενεργειακής κλάσης Α+, που είναι φιλικότερος προς το περιβάλλον καθώς δεν καταναλώνει αρκετή ενέργεια. 

Η εμπειρία του πελάτη

Όσον αφορά την εξυπηρέτηση του πελάτη, η OJO έχει συνδυάσει διάφορα υλικά και τεχνολογίες, όπου δημιουργούν ιδανικές  συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους αλλά και προσφέρουν στο καταναλωτή καθόλη την  παραμονή του στο κατάστημα ένα ταξίδι “εμπειρίας”. Σε όλα τα καταστήματα έχουν εφαρμοστεί αυτόματες εισόδοι, όπου “υποδέχονται” τον πελάτη, δίνοντας την ευκαιρία στον καθ’ ένα ξεχωριστά να εισέρχεται στο χώρο χωρίς να χρησιμοποιεί χερούλια. Παράλληλα, οι αυτόματες είσοδοι  προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς ο χώρος παραμένει ζεστός ή κρύος, αναλόγως της εποχής και της επιθυμητής θερμοκρασίας. Την ίδια στιγμή, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανενόχλητος γυαλιά με τη βοήθεια των έμπειρων OJO stylists, χωρίς ηχορύπανση από διάφορους εξωτερικούς παράγοντες, αφού η εταιρεία έχει επενδύσει σε ηχομονωτικά τζάμια. 

Εξυπηρέτηση χωρίς περιορισμούς

Από την αρχή της λειτουργίας της, η OJO έχει εντάξη στα καταστήματά της μεγάλους ολόσωμους καθρέπτες, όπου ο πελάτης μπορεί με ευκολία να αντιληφθεί αν κάποιο προϊόν του ταιριάζει ή όχι. Σε συνδυασμό με το “grab display” με άσπρο led φως που δεν αυξάνει τη θερμοκρασία, χωρίς κλειδαριές και “κλειδωμένα” προϊόντα , η επιλογή γυαλιών ηλίου και οπτικών γίνεται ακόμη πιο εύκολη, γρήγορη αλλά και “διασκεδαστική”, έχοντας άμεση πρόσβαση στα προϊόντα.

 

Εικόνα καταστήματος

Σε όλα τα καταστήματα OJO, έχει εφαρμοστεί συγκεκριμένη διακόσμηση,  υλικά αλλά και χρώματα, που κάνουν το πελάτη να νιώθει άνετα και οικεία. Συγκεκριμένα, έχει εφαρμοστεί άσπρο χρώμα στους τοίχους και ειδικά άσπρα πλακάκια στο πάτωμα ειδικής κατασκευής 80x80cm, κάνοντας το χώρο να δείχνει πιο μεγάλο και ευρύχωρο. Σε συνδυασμό με άλλα υλικά που υπάρχουν στο κατάστημα όπως ξύλο και ακρυλικό, ο πελάτης νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα χώρο φιλόξενο αλλά και πρωτοποριακό.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2023 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1/2/2023 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΥΠΑΝΕ (Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων), ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμο Franchise), με κεντρικούς παρουσιαστές την δημοσιογράφο Χρύσα Φώσκολου και τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Η OJO υπόσχεται ότι θα παραμείνει πρωτοπόρος στο τομέα της και να επενδυει  όχι μόνο με τα ποιοτικά προϊόντα της αλλά και την άψογη εξυπηρέτηση της, έχοντας πάντα ως γνώμονα την καλύτερη «εμπειρία» του καταναλωτή εντός των καταστημάτων της. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *